Vondst menselijke resten geen misdrijf

De Lutte, In het onderzoek naar de menselijke resten, die donderdagochtend 2 januari werden aangetroffen op een parkeerplaats langs de A1 bij De Lutte (gemeente Losser), kan een misdrijf worden uitgesloten. Dat blijkt uit politieonderzoek tot dusver. Ook is vastgesteld dat het om lichaamsdelen van een vrouw gaat.

In samenwerking met de Duitse politie werd naar aanleiding van de vondst nader onderzoek gedaan. Het bleek te gaan om enkele lichaamsdelen waarvan pas later kon worden vastgesteld dat die afkomstig waren van een vrouw. De politie heeft een vermoeden van haar identiteit. Er is nog wel nader onderzoek nodig aan de hand van DNA om daar meer zekerheid over te krijgen.

Op basis van de eerste resultaten van het onderzoek kan een misdrijf tot dusver worden uitgesloten. Er wordt nog wel verder onderzoek gedaan om na te gaan hoe de resten daar terecht zijn gekomen.

(bron: politie)
(foto politieonderzoek grensovergang De Poppe: Dhr. Brons)

Het laatste 112-nieuws uit Losser rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Losser! Volg ons ook op Facebook!