Menselijke resten gevonden bij parkeerplaats De Poppe en berm A1 Oldenzaal

Oldenzaal, Donderdagmorgen 2 januari werden op een vrachtwagenparkeerplaats langs de A1 bij De Lutte menselijke resten aangetroffen. De politie heeft, in samenwerking met de Duitse politie, een onderzoek ingesteld.

Getuigen zagen omstreeks 09.45 uur resten liggen van vermoedelijk een menselijk lichaam. De politie sloot direct de parkeerplaats af om onderzoek te doen. Het bleek inderdaad om menselijke resten te gaan. Het is nog niet bekend hoe de resten daar terecht zijn gekomen. Onderzoek hiernaar is in volle gang, onder andere door het team Forensische Opsporing, de recherche en de Duitse politie. Aan het eind van de morgen werden de resten overgebracht naar een mortuarium en werd de parkeerplaats vrijgegeven.

Rond het middaguur werden langs de A1 bij Oldenzaal eveneens menselijke resten aangetroffen. Ook deze zijn overgebracht naar het mortuarium en zullen worden onderzocht door het onderzoeksteam.

(bron: Politie)
(foto: Dhr. Brons)

Bekijk ook…

Het laatste 112-nieuws uit Losser rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Losser! Volg ons ook op Facebook!