Taxichauffeur De Lutte gewond nadat klanten weigeren te betalen

De Lutte, Een taxichauffeur is zondagochtend 19 januari in De Lutte gewond geraakt, nadat hij achter klanten aan ging die weigerden te betalen voor een rit. De taxi raakte bij de achtervolging beschadigd.

De chauffeur had drie jonge mannen naar De Lutte gereden, maar toen de rit betaald moest worden, gingen de klanten er vandoor. De chauffeur ging met zijn taxi achter de mannen aan en wist ze klem te rijden. Toen de chauffeur was uitgestapt om de drie aan te spreken, reed de taxi vanzelf weer naar achteren omdat de auto niet op de rem stond.

De chauffeur moest achter zijn auto aan, maar kon niet voorkomen dat de taxi tegen een boom botste. De chauffeur raakte gewond toen zijn knie bekneld kwam te zitten tussen de auto en de boom. Het portier van de auto raakte bij de botsing beschadigd. De drie mannen gingen er vandoor en zijn nog steeds niet gevonden.

(bron tekst: RTV-Oost)

Het laatste 112-nieuws uit Losser rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Losser! Volg ons ook op Facebook!

Eén gedachte over “Taxichauffeur De Lutte gewond nadat klanten weigeren te betalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *