Video: Grote veiligheidscontrole bij De Lutte door Politie, Douane en Koninklijke Marechaussee

De Lutte – De Politie, Douane en de Koninklijke Marechaussee hebben donderdagavond 23 april een grote veiligheidcontrole in De Lutte gehouden. Meerdere voertuigen werden gecontroleerd.

Bij de controle die was gericht op drugs, wapens en vreemdelingen werden tientallen mensen ingezet. Meerdere voertuigen werden van de A1 gehaald en naar een parkeerplaats geleid in De Lutte. Daar werden de voertuigen vervolgens onderworpen aan een controle. De Douane was ter plaatse met speurhonden om drugs op te sporen. De brandweer verzorgde ter plaatse de verlichting. Ook assisteerde het Grensoverschrijdend Politieteam bij de controle.

Bij de controle zijn volgens de politie diverse wapens en drugs aangetroffen. Er zijn bekeuringen uitgeschreven voor onder andere verlopen APK, geen verzekering en andere verkeerszaken. Ook werd er drank, tabak en geld in beslag

(bron, foto en video: 112Twente | www.112twente.nl

Het laatste 112-nieuws uit Losser rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Losser! Volg ons ook op Facebook!