Ravage na crash op de N732 in Losser

Losser – Bewoners van de Enschedesestraat – N732 in Losser werden vannacht opgeschrikt door een enorme ravage.

Rond half twee crashte er een auto voor enkele woningen langs de N732. Een automobilist, komende vanuit Enschede richting Losser, ramde met hoge snelheid een vuilniscontainer en daarna een geparkeerde auto.

De vuilniscontainer “ontplofte” met een enorme ravage als gevolg. De geramde auto vloog zo’n 25 meter verder en kwam tot stilstand tegen een andere geparkeerde auto.

De inhoud van de vuilniscontainer verspreidde zich tientallen meters rondom de plaats van de crash. Een deel van de inhoud van de container kwam op de gevel van een woning terecht.

Twee auto’s raakten total loss. Een derde geraakte auto liep flinke schade op. Drie voertuigen moesten worden geborgen.

De bestuurder van de auto is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Hij is aangehouden wegens art. 8. (mogelijk rijden onder invloed van verdovende middelen).

De Gemeente Losser heeft vannacht nog de ravage opgeruimd die was onstaan als gevolg van de crash. De politie stelt een verder onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

(foto: 112Twente | News United)

Het laatste 112-nieuws uit Losser rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Losser! Volg ons ook op Facebook!