Hevig verzet na rijden onder invloed; agent raakt gewond

Losser – Vannacht zagen agenten een voertuig rijden over de Lutterstraat in Losser. Het voertuig, een Fiat Punto, reed een gesloten verklaring in waarna de agenten besloten om het voertuig te controleren. Bij controle in het system bleek dat de Fiat tevens niet verzekerd was. De bestuurder had geen rijbewijs bij zich en werkte ook niet mee aan de ademanalyse. Toen de collega’s agenten vertelde dat hij mee moest naar het bureau, zette de verdachte het op een lopen.

De verdachte is na hevig verzet aangehouden. Tevens beledigde de verdachte de agenten meerdere malen. Doordat de verdachte zich zo erg verzette heeft even agent zwaar gekneusde ribben eraan overgehouden.

De verdachte, een 24-jarige man uit Overdinkel, is overgebracht naar het arrestantencentrum in Borne. Him zal zich moeten verantwoorden voor meerdere feiten waaronder het rijden onder invloed, verzetten bij aanhouding en het beledigen van de agenten.

Het laatste 112-nieuws uit Losser rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Losser! Volg ons ook op Facebook!