Getuigenoproep diefstal met geweld in Losser

Losser – Vrijdag 20 januari omstreeks 15.20 uur heeft er een diefstal met geweld plaats gevonden.

Een jonge vrouw viel op de Kostersgaarden te Losser. Een vrouw op leeftijd en een vrouwelijke postbode hielpen haar. Op dat moment kwam er een tweede jonge vrouw aanlopen. Nadat de gevallen vrouw geholpen was liep de vrouw op leeftijd naar haar schuur. De tweede vrouw liep achter haar aan en duwde de vrouw, waardoor zij viel.

De vrouw die de duw heeft gegeven en de vrouw die was “gevallen” zijn gezamenlijk weg gelopen. Vermoedelijk is de vrouw op leeftijd gevolgd. Even daarvoor was zij bij de Zeeman geweest. Daar hebben de twee vrouwen achter haar gestaan op het moment dat zij haar gekochte spullen afrekende met de bankpas.

Later bemerkt de vrouw op leeftijd dat haar bankpas was weggenomen. Vermoedelijk door 1 van de twee vrouwen. Met de bankpas is er een aanzienlijk geldbedrag gepind.
Mogelijk is er ook nog een derde persoon bij betrokken.

Bent u de postbode (getuige van het voorval, niet de vermoedelijke dader) die heeft geholpen of heb je het voorval gezien? Dan is de politie op zoek naar jou. Neem contact op met de politie!
Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000

(Bron: politie)

Het laatste 112-nieuws uit Losser rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Losser! Volg ons ook op Facebook!