(foto’s) Man door meerdere personen mishandeld in woning Overdinkel

Overdinkel – Een 44-jarige man uit Haaksbergen werd op woensdag 10 juni door meerdere personen mishandeld in een woning aan de Wethouder Hassingstraat in Overdinkel. Korte tijd later hield de politie in Enschede een 51-jarige man aan. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling.

Omstreeks 18.00 uur kreeg de politie een melding dat er iemand mishandeld was in de woning. Ter plaatse troffen agenten het slachtoffer aan op de bovenverdieping. Omdat de verwondingen aanvankelijk ernstig leken, werd het slachtoffer met groot materiaal uit de woning gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleken de verwondingen mee te vallen.

Getuigen verklaarden dat zes mannen bij de mishandeling betrokken waren. Op basis van verklaringen kon de politie omstreeks 23.00 uur in Enschede een 51-jarige Enschedeër aanhouden. De politie onderzoekt de mishandeling. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

(bron: politie)
(foto’s: 112Oldenzaal.nl)

Het laatste 112-nieuws uit Losser rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Losser! Volg ons ook op Facebook!