Foto’s: Identiteit jongen gezocht

Regio – In een strafrechtelijk onderzoek van de politie zijn beelden aangetroffen van een onbekende jongen. Politie en Justitie vragen uw hulp om snel achter zijn identiteit te komen.

[huge_it_slider id=”32″]

Dan tonen we een aantal foto’s waar voorwerpen en een ruimte op staan. Dat is waarschijnlijk in een Nederlandse woning. Let op het meubilair. Ook wil de politie een aantal foto’s tonen waar voorwerpen in die ruimte op te zien zijn, zoals deze speelgoedauto en dit apparaat. Ook hier geldt weer, de politie hoeft geen tips over van welk merk die is, het gaat er om of u de locatie herkent waar zo’n speelgoedauto was. Er zijn ook foto’s van een stoel, een AH-tas die op de grond ligt, een muurtje en naar het lijkt een deuropening. In de ruimte is ook een radiator, met een luchtbevochtiger. Misschien herkent u de plek door details: de stoel, kastje, gebogen tafel en de lamp aan de muur.

Rechercheurs denken dat het om een jongen gaat die op het moment van de foto’s waarschijnlijk ergens tussen de 4 en 9 jaar oud is. Hij kan dus nu inmiddels al ouder zijn. Het is een blanke jongen. Toen de foto’s gemaakt werden had hij een normaal postuur. Hij heeft een kenmerkend geultje tussen zijn neus en lippen. Bekenden van hem herkennen dat waarschijnlijk meteen. Hij heeft op het moment van de opnames nog een melkgebit. Het shirt dat de jongen draagt helpt bekenden wellicht ook de link te leggen. De politie hoeft op dit moment niet te weten wat voor shirt dat is of waar die te koop zijn, het tonen gaat puur om herkenning. Deze foto is niet door de politie bewerkt, iemand heeft dat balkje voor de ogen geplaatst en het Angry Birds-varkentje erbij gezet. De politie is benieuwd of iemand van u thuis de jongen herkent of een idee heeft wie die foto zo bewerkt heeft.

Het strafrechtelijke onderzoek rond deze beelden loopt overigens al lange tijd, en alle mogelijke pogingen door politie en justitie om de identiteit van de jongen te achterhalen zijn tot op heden nog op niets uitgelopen. Daarom is nu de stap gezet om uw hulp te vragen.

Weet u meer?: Tips

(Bron: politie)

Het laatste 112-nieuws uit Losser rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Losser! Volg ons ook op Facebook!