Foto: Politie waarschuwt voor kofferbak verkoper

Losser – Vandaag kreeg de politie een telefoontje van een oudere meneer die gisteren op straat werd aangesproken door wat de politie een kofferbak verkoper noemen.

Deze verkoper heeft met een slim verkooppraatje voor elkaar gekregen dat de oudere meneer een messen- en pannenset kocht voor een bedrag van 700 euro. De oudere meneer heeft met pinpas kunnen betalen. Omdat de man hier toch niet helemaal gerust op was heeft hij de politie gebeld. Agenten hebben de messen- en pannenset bekeken alsmede de factuur.

Uit onderzoek is gebleken dat het bedrijf niet staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en op het adres van het visite kaartje staan andere bedrijven ingeschreven.

Tevens blijkt uit onderzoek dat er in het westen van ons land meerder meldingen zijn van oa dit bedrijf mbt de verkoop van messen en pannen. Het vermoeden is dat deze goederen namaak zijn of dat de waarde ver onder de te betalen prijs ligt.

De politie raad aan NIET met deze manier van verkoop in zee te gaan en dit soort ‘kofferbak’ verkopen bij de politie te melden.

(Bron: politie)

Het laatste 112-nieuws uit Losser rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Losser! Volg ons ook op Facebook!