Foto: Drie inbrekers aangehouden

Losser – Vannacht omstreeks 03:10 uur zijn er drie mannen in Losser, allen uit Almere, aangehouden ter zake het voorbereiden van een gekwalificeerde diefstal. Een gekwalificeerde diefstal houdt in dat je een diefstal pleegt met twee of meer personen, in de nachtelijke uren of doormiddel van braak.

De mannen hebben zich op meerdere locaties in Losser opgehouden, waaronder de Lutterstraat, Narcisstraat, Hyacintstraat en Bernard Leurinkstraat. Naast de aanhoudingen zijn er ook twee voertuigen in beslag genomen. Deze zijn vandaag onderzocht zoals op de foto te zien is. In verband met het lopende onderzoek kan de politie niet teveel informatie prijsgeven.

De politie is opzoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben op donderdag 2 februari 2017, tussen 01:00 uur en 03:10 uur. Tevens zijn ze opzoek naar mensen uit bovenstaande omgeving die verse braakschade(s) bij hun woning hebben.

De politie is te bereiken via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

(Bron: politie)

Het laatste 112-nieuws uit Losser rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Losser! Volg ons ook op Facebook!