Foto: Automobilist uit Duitsland aangehouden na achtervolging, vliegt uit de bocht in Overdinkel

Overdinkel – Agenten hebben in de nacht van zondag 20 op maandag 21 maart een 22-jarige automobilist uit Steinfurt (Duitsland) aangehouden. De Duitse politie wilde de man laten stoppen tijdens een controle maar hij negeerde het stopteken en ging er vandoor. Hij werd aangehouden nadat hij uit de bocht was gevlogen op de Kerkhofweg.

De Duitse politie alarmeerde de politie in Nederland omdat de man een stopteken negeerde en de grens was overgestoken. Nederlandse agenten gingen ook op zoek en zagen de man rijden op de Schoolstraat. Ze gaven hem een stopteken maar hij ging er opnieuw vandoor.

Op de Kerkhofweg vloog de auto uit de bocht, door een greppel en eindigde tegen een boom. Er bleken drie mensen in de auto te zitten, maar er raakte niemand gewond. De bestuurder was onder invloed van alcohol en blies 740 ug/l. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

(bron en foto: Politie)

Het laatste 112-nieuws uit Losser rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Losser! Volg ons ook op Facebook!