37-jarige man uit Losser verzet zich hevig bij aanhouding

Losser – Donderdagochtend kreeg de politie het bericht dat een 37-jarige man uit de gemeente Losser zeer vervelend was geweest in het Lossershoes in Losser. De man had zich eerder ook al eens misdragen en daarom een pandverbod gekregen.

In de middag kwam de man terug. Op dat moment waren agenten aanwezig op het Politie Service Punt (PSP) en werden ze direct gealarmeerd. Bij het aanspreken van de man werd hij verbaal agressief en beledigde hij in de openbare hal een politieagent. Daarop is hij aangehouden voor belediging van een ambtenaar in functie.

De man werd meegenomen naar het PSP en begon zich toen hevig te verzetten. Met meerdere collega’s is de man onder controle gebracht en naar het arrestantencomplex in Borne vervoerd.

Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt voor het beledigen van een ambtenaar in functie, 2 keer lokaal vredebreuk (pandverbod) en verzet bij de aanhouding. De man kreeg een dagvaarding van het openbaar ministerie en moet zich binnenkort bij de rechter verantwoorden.

Het laatste 112-nieuws uit Losser rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Losser! Volg ons ook op Facebook!