73 kilo hasj in auto bij grensovergang De Lutte

Das GPT beschlagnahmte 73 Kilogramm Haschisch.

Bad Bentheim – Het grensoverschrijdend politieteam (GPT) heeft donderdagmiddag 15 oktober een 32-jarige man aangehouden.

De man reed rond 12:00 uur de grens over bij De Lutte en werd staande gehouden op de parkeerplaats “Bentheimer Wald” aan de A30. Tijdens de inspectie kwamen de agenten een professioneel geïnstalleerde schuilplaats tegen in het passagierscompartiment van de auto.

Binnenin zaten verschillende hasjverpakkingen die in folie waren verzegeld. Het betrof in totaal 73 kilo hasj. De verdovende middelen met een straatverkoopwaarde van ongeveer 600.000 euro werden in beslag genomen.

De man is aangehouden en zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook Tips of beelden? WhatsApp: 06-24684900 | info@112Losser.nl