Twee aanhoudingen op heterdaad na inbraak in bus Overdinkel

Overdinkel – Gisteravond omstreeks 18:30 uur kregen agenten melding via een zeer oplettende burger dat er zojuist was ingebroken in een bus aan de Hoofdstraat in Overdinkel. De verdachten zouden weggereden zijn in een auto.

Aanrijdend kwamen agenten dit voertuig tegen en hebben ze deze gecontroleerd. De inzittenden, een 33-jarige man uit Enschede en 30-jarige man uit Gouda, bleken bekenden van de politie. Ze zijn aangehouden terzake diefstal, danwel poging tot diefstal. Ook droegen beiden geen gordel, waarvoor ze een bon kregen.

Tevens bleek de bestuurder te rijden onder invloed van verdovende middelen en met een ongeldig verklaard rijbewijs. Bij hem is bloed afgenomen en mocht de uitslag hiervan boven de limiet zijn, dan zal hiervoor ook een proces-verbaal voor worden opgemaakt.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook Tips of beelden? WhatsApp: 06-24684900 | info@112Losser.nl