Video: Auto opengebroken in De Lutte, man probeert te pinnen in Enschede

De Lutte/Enschede – Deze man probeert op 7 april in Enschede geld probeert te pinnen in het winkelcentrum in de wijk Roombeek. De bankpas die hij daarvoor gebruikt is kort daarvoor uit een auto gestolen die geparkeerd stond bij ’t bos Duivelshof aan de Lossersestraat in De Lutte.

De man die even later in Enschede staat is opvallend gekleed. Hij draagt een sjaal of mondkapje voor zijn gezicht en heeft doorzichtige handschoenen aan. Eenmaal bij de geldautomaat dekt hij meteen de camera af. Het probeert minutenlang geld uit de automaat te krijgen met de gestolen bankpas, maar het lukt hem niet.

Weet je wie dit is? Heb je gezien dat op 7 april een ruit werd ingeslagen bij Duivelshof in De Lutte? Alle tips zijn welkom!

Heb je iets gezien of weet je meer? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

(Bron: onder de loep)

Het laatste 112-nieuws uit Losser rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Losser! Volg ons ook op Facebook!