UPDATE (foto): Brand in Bed & Breakfast De Lutte; deel van gebouw verloren gegaan

De Lutte – De brandweer is zondagmorgen omstreeks 04:11 uur uitgerukt voor een melding van een schoorsteenbrand aan de Harinkweg in De Lutte.

Ter plaatse bleek de brand bij een aanbouw van een Bed & Breakfast brand te zijn. Om extra bluswater ter plaatse te krijgen heeft de brandweer het incident opgeschaald naar middelbrand.

De gasten hebben het gebouw veilig kunnen verlaten en raakte niet gewond. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de brand oversloeg naar het naastgelegen woonhuis.


Door de brand is een deel van het gebouw verloren gegaan. Het woonhuis, heeft door de inzet van de brandweer, geen schade opgelopen.

Tijdens het verplaatsen van een auto, om ruimte te maken voor de hulpdiensten, is het voertuig in een sloot beland. Ook hierbij raakte niemand gewond.

De gasten van de Bed & Breakfast worden elders opgevangen.

(foto: © Dennis Nengerman | News United)

Het laatste 112-nieuws uit Losser rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Losser!

Het laatste 112-nieuws uit Losser rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Losser! Volg ons ook op Facebook!