Autobedrijf Wessel De Lutte bedankt brandweer

De Lutte – “Man wat schrikken vanmiddag! Een enorme brand op het demontageterrein van ons bedrijf. Door onderhoudswerkzaamheden aan de autopers is brand ontstaan, waarbij diverse schadeauto en autowrakken vlam hebben gevat. Er is gelukkig niemand gewond geraakt en er is enkel materiële schade.

We willen alle brandweerkorpsen – in het bijzonder Brandweer De Lutte – maar ook alle dorpsbewoners, vrienden, familie en bekenden, die ons op allerlei manieren hebben geholpen heel erg bedanken voor hun inzet, aangeboden hulp en medeleven. Voor de hele familie is dit hartverwarmend??

De geweldige inzet van ca 130 brandweerlieden uit de gehele regio, een goede afscheidingswand naar onze buren en een relatief gunstige wind hebben grotere schade voorkomen.

Vanaf maandag zijn wij normaal geopend voor de verkoop van auto’s . Ook aan de ingang Luttermolenweg is onze werkplaats normaal geopend en zal onze service onverminderd doorgang vinden”.

(foto: Dennis Nengerman | News United)

Het laatste 112-nieuws uit Losser rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Losser! Volg ons ook op Facebook!