155.000 euro aan drugs aangetroffen in trein uit Nederland

Bad Bentheim – Agenten hebben afgelopen donderdag 27 mei een achtergelaten tas vol drugs met een straatverkoopwaarde van zo’n 155.000 euro in beslag genomen in een grensoverschrijdende trein vanuit Nederland.

In het kader van de grenspolitiebewaking hebben agenten van donderdagochtend een trein van Nederland naar Duitsland gecontroleerd in het station van Bad Bentheim. De agenten zagen in een van de compartimenten een achtergelaten tas die aan geen van de reizigers kon worden toegewezen.

De inhoud van de onopvallende en schijnbaar eigenaarloze bagage was zwaar. In de tas werden drie zakjes gevonden met in totaal zo’n 1,5 kilo heroïne en negen zakjes met in totaal zo’n acht kilo amfetamine. De drug heeft een straatverkoopwaarde van zo’n 155.000 euro. De drugs zijn in beslag genomen en er is een onderzoek gestart.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook Tips of beelden? WhatsApp/Telegram: 06-24684900 | info@112Losser.nl