(VIDEO) Getuigenoproep: Wie heeft wat gezien van de ramkraak bij juwelier in Losser

Losser – In de vroege ochtend van donderdag 14 februari komen een aantal personen op scooters en een bestelauto voorrijden bij een juwelier aan de Sint Maartenstraat in Losser. Zij plegen vervolgens een ramkraak.

Op camerabeelden is te zien dat de scooters aan komen rijden en dat een witte VW-bestelauto vervolgens met de achterkant de gevel van de juwelier ramt.

Heb je iets gezien, weet je meer of heb je een camera aan huis en wellicht camerabeelden van de omgeving?? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

(foto: 112Twente | News United)
(video: Onder de Loep)

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook Tips of beelden? WhatsApp: 06-24684900 | info@112Losser.nl