Auto afgesleept in onderzoek naar misdrijf in Losser

Losser – De politie heeft vanmiddag een auto laten afslepen in het onderzoek naar het misdrijf dat vannacht plaatsvond aan de Lepelaarstraat in Losser. Daarnaast doet de politie onderzoek in de tuin van de woning.

Na een telefonische melding werd in een woning aan de Lepelaarstraat kort na 03.00 uur het lichaam van een 39-jarige man aangetroffen. De man, de bewoner van het pand, bleek door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. 

De 43-jarige vrouw die in de woning aanwezig was werd aangehouden. De vrouw werd ingesloten op het bureau. Naar de dood van de man en de eventuele betrokkenheid van de vrouw wordt een nader onderzoek ingesteld.

(foto: 112Twente | News United)

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook Tips of beelden? WhatsApp: 06-24684900 | info@112Losser.nl