Politie zoekt getuigen van inbraak bij bejaarde vrouw in Losser

Losser – Een 83-jarige vrouw uit Losser werd in de nacht van 14 op 15 juni in haar slaap gestoord toen twee mannen haar woning aan de Oldenzaalsestraat waren binnengedrongen. Het tweetal zei op zoek te zijn naar geld en sieraden. De politie zoekt getuigen die het onderzoek verder kunnen helpen.

De bejaarde dame lag te slapen toen ze rond 04.30 uur wakker werd van geluiden in de woning. Hoewel de mannen het hele huis van de vrouw hebben doorzocht, zijn ze met lege handen vertrokken. Het duo heeft vertelde zelf tegen de vrouw waar ze naar op zoek waren. Ze spraken goed Nederlands en waren vermoedelijk tussen de 20 en 30 jaar oud. Omdat ze een capuchon over hun hoofd droegen, is er geen verder signalement bekend.

Getuigen gezocht

De politie is direct een onderzoek gestart. Heb je in de nacht van 14 op 15 juni tussen 04.00 en 05.00 uur iets verdachts gezien in de buurt van de Oldenzaalsestraat in Losser? Meld je dan via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Het laatste 112-nieuws uit Losser rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Losser! Volg ons ook op Facebook!